Barion Pixel
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

A beszerzés kulcsa – metacsavar.hu


Kollégáink több, mint húszéves szakmai tapasztalata révén nagy szaktudással rendelkezünk a szerszámok, csavarok, rögzítőelemek és szerelési anyagok terén. 
 
A felmerülő kérdésekre, problémákra pontos és hatékony megoldásokat nyújtunk a vállalkozások vezetői, beszerzéssel vagy szereléssel foglalkozó kollégái számára. 
 
Cégünket fiatalos lendület jellemzi. Gyorsan, megbízhatóan, a jelenkor technológiai és logisztikai megoldásaira építve szolgáljuk ki a felmerülő igényeket.
 
Arra törekszünk, hogy minden olyan terméket egy helyen megtaláljanak nálunk, amire szükségük van a sikeres szerelési munkához. Így rövidül a beszerzési idő és csökken a beszerzési költség.

Választékunkban megtalálhatók a piacvezető márkák, de igyekszünk új, innovatív megoldásokat kínáló beszállítók termékeit is felvenni a termékpalettára.
 
Elsősorban a vállalkozások igényeire fókuszálunk, de természetesen magánszemélyeket is kiszolgálunk. Nagyobb mennyiség rendelése esetén nagykereskedelmi árakat tudunk biztosítani, így a vállalkozások kedvezőbb áron juthatnak hozzá a szükséges termékekhez, ezzel javítva versenyképességüket.
 
Fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. Gyors és pontos kiszállítást biztosítunk, valamint készséggel állunk rendelkezésre kérdéseik megválaszolásában és problémáik megoldásában. 

Összességében, a Metacsavar webáruház magas minőségű termékekkel, gyors és pontos szolgáltatással, valamint nagy szakértelemmel várja Önt és Kollégáit. 
 
Köszönjük, hogy felkereste webáruházunkat!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Mastroweld-Gys termékek
Fischer termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.63 Ft
JeTech termékek
Olfa termékek
Termékajánló
Milwaukee tartozékok
Soudal termékek
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció